Coaching » Conflict Coaching

CONFLICT COACHING

Diversiteit verrijkt!
 
Een conflict in een organisatie duidt op beweging, op groei. Conflicten kunnen de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de medewerkers bevorderen waardoor ze hun creativiteit, oplossend vermogen en bewustzijn verder kunnen ontwikkelen.
 
De conflictcoach van LAB voor Leiders faciliteert het proces, en laat de verantwoordelijkheid voor het conflict en de oplossing bij de conflictpartners liggen. Wij maken hen bewust van de belangen die er wederzijds spelen en de effecten van hun houding ten opzichte van de ander en ten opzichte van de organisatiecontext. We leren de conflictpartners het verschil te zien tussen feiten en belevingen, bewust te worden van hun eigen overlevingsgedrag, schaduwkanten en het reguleren van de emoties. We ondersteunen de partners bij het ontwikkelen van het vermogen om contact te maken met hun behoeften, deze te delen en samen de geschikte oplossing te vinden.
 
Na afloop zijn de conflictpartners zich ervan bewust dat het conflict een persoonlijke en professionele groei heeft gebracht, dat ze juist van andermans perspectief kunnen leren en weten zij hoe zij vanuit hun eigenheid daarmee kunnen omgaan.
 
Zit jij in een conflict of leeft er een conflict in de organisatie en wil je hier ondersteuning bij? Of wil je preventief leren hoe conflicten jou kunnen verrijken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

In de december editie van het Tijdschrift voor Coaching (nr 4 2011)verscheen een artikel van Anita Tamming over conflicten in relatie tot de Chakra Psychologie.

ARTIKEL DOWNLOADEN

CONTACT 

Contactinformatie


LAB voor Leiders
Houtvaartkade 11
2111 BR Aerdenhout
Tel: 023-5444035
lab@labvoorleiders.nl


Informatie


Contact
Sitemap
Opdrachtgevers
Algemene Voorwaarden LAB voor Leiders
KvK 34194250
BTW NL1045.96.399.B01


Inschrijven nieuwsbrief: