Coaching » Personal Coaching

PERSONAL COACHING

Coaching gaat over het onderzoeken van jezelf. Wat kan ik leren van steeds terugkerende situaties? Welke gedrags- en gedachten patronen horen hierbij? Waarom houd ik dit, vaak onbewust, in stand? (H)erken ik de effecten op fysiek, emotioneel en mentaal niveau?
 

Aan de hand van dergelijke vragen creëert de Personal Coach van LAB voor Leiders beweging op je Multi Dimensionaal Systeem©, dat wil zeggen op je fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau van Zijn. Je wordt je bewust van conditioneringen die je belemmeren in vrijheid te kiezen hoe je wilt handelen. Zo ontstaat er ruimte om het bredere perspectief te zien en vanuit je ‘volledige zijn’ op passende wijze te reageren. Vanuit interactie met je leefomgeving slijten vaak ongemerkt patronen in, zowel op fysiek (in het lichaam), emotioneel (in gevoelens) en mentaal (in het denken) niveau.
 
De Personal Coach van LAB voor Leiders ondersteunt je bij de bewustwording hiervan (spiritueel). Hij/zij betrekt daarbij altijd de context van de organisatie en de hieraan gekoppelde strategische doelen. De transformatie die als gevolg van het coachingstraject plaatsvindt, heeft betrekking op alle bovengenoemde niveau’s; juist hierdoor kan de benadering vanuit het Multi Dimensionaal Systeem© borg staan voor een duurzaam effect.
 
Het uiteindelijke resultaat is dat je in staat bent je talenten en het enorme potentieel dat je hebt, volledig te benutten. Vanuit het huidige moment weet je precies datgene te doen, wat je omgeving en de situatie in de organisatie van je vraagt.
 
Ben je geïnteresseerd in Personal Coaching? Neem dan contact met ons op.


 

Contactinformatie


LAB voor Leiders
Houtvaartkade 11
2111 BR Aerdenhout
Tel: 023-5444035
lab@labvoorleiders.nl


Informatie


Contact
Sitemap
Opdrachtgevers
Algemene Voorwaarden LAB voor Leiders
KvK 34194250
BTW NL1045.96.399.B01


Inschrijven nieuwsbrief: