DE LEIDER BEN JEZELF

Anita Tamming ontwikkelde vanuit studies en haar eigen praktijk als coach en trainer het ‘Multidimensionaal Systeem’ en schrijft hierover in dit boek op een persoonlijke en inspirerende wijze.

 

Het Multidimensionaal Systeem omvat de verschillende Niveaus van Zijn;  Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel. Al deze niveaus werken samen als een integraal systeem en beïnvloeden elkaar continu. Sta je in verbinding met je hele systeem van Zijn dan zul je ontdekken dat de impact op jezelf en anderen aanzienlijk groter wordt en je meer persoonlijk leiderschap ervaart. Je leert je (levens)missie te ontdekken, je zet je talenten optimaal in en je potentieel wordt zichtbaar voor jezelf en je omgeving. Het lef om de plek in te nemen en de vrijheid om te communiceren en handelen, wordt een vanzelfsprekendheid. Je leeft vanuit een innerlijke kracht, die gevoed wordt door je Niveaus van Zijn. Je communiceert en handelt transparant, helder en oprecht.


Dit boek is zowel voor leidinggevenden als voor iedereen die openstaat voor het vergroten van persoonlijk bewustzijn. Waar en aan wie je leidinggeeft, doe het in verbinding met jezelf en de ander, met kracht en kwetsbaarheid.

Met duidelijke voorbeelden en oefeningen geeft Anita op een persoonlijke en inspirerende wijze de lezer inzicht in het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap door middel van bestaande en nieuwe methoden.

Een boek dat de leider in jou wakker maakt en steeds verder ontwikkelt. Voor iedereen die niet alleen zijn hoofd, maar ook het lichaam, hart en emoties wil inzetten om een rijker en completer leven te leiden.

Dit boek kun je nu voor slechts € 22,50 (inclusief verzendkosten) online bestellen via de website van Yoga Innerwork.  Na ontvangst van je betaling sturen we je het exemplaar per ommegaande op!

 

ONLINE BESTELLEN