Wie zijn wij

Na 12 jaar te hebben geopereerd als AHAU Coaching & Training is dit bedrijf getransformeerd naar LAB voor Leiders.

LAB voor Leiders is een netwerkorganisatie waaruit diverse samenwerkingsverbanden met freelance coaches, trainers en met bedrijven zijn ontstaan. Inmiddels heeft LAB voor Leiders een landelijk netwerk van professionals. LAB voor Leiders is gespecialiseerd in individuele coaching, conflictcoachingteamcoaching en trainingen op het gebied van coaching, persoonlijke effectiviteit, coachend leiderschap en persoonlijk leiderschap.

Enthousiast inspirator Anita Tamming

LAB voor Leiders is opgericht door Anita Tamming. Anita heeft, als succesvol ondernemer en coach/trainer, vanaf 2002 o.a. AHAU Coaching & Training laten bloeien tot een netwerkorganisatie met professionele coaches. Zij is een enthousiast inspirator die altijd een laagje dieper graaft.

"Mijn kracht is vanuit aardse nuchterheid diepgang creëren in persoonlijk bewustzijn.

Vanuit resultaatgerichtheid en focus maak ik mensen ervan bewust waarom ze het ene wensen en het andere doen. Ik spiegel wat ik zie, voel en hoor, stel confronterende vragen om ze aan het denken te zetten. Zo nemen mensen weer de leiding over hun eigen keuzes in plaats van geleid te worden. De rode draad in mijn leven is verbinden: hoofd en hart, mens en omgeving, beweging en stilte, individuen met mensen in netwerken. In coaching verbind ik me met anderen, zodat ik door de juiste vragen te stellen hun (latente) potentieel en kwaliteiten tot leven kan laten komen. Mensen zijn dan vaak verrast door zichzelf. Er gaat echt een lichtje aan."