Wie zijn wij

Na 12 jaar te hebben geopereerd als AHAU Coaching & Training is dit bedrijf getransformeerd naar LAB voor Leiders.

LAB voor Leiders is een netwerkorganisatie waaruit diverse samenwerkingsverbanden met freelance coaches, trainers en met bedrijven zijn ontstaan. Inmiddels heeft LAB voor Leiders een landelijk netwerk van professionals. LAB voor Leiders is gespecialiseerd in individuele coaching, conflictcoachingteamcoaching en trainingen op het gebied van coaching, persoonlijke effectiviteit, coachend leiderschap en persoonlijk leiderschap.

Enthousiast inspirator Anita Tamming

LAB voor Leiders is opgericht door Anita Tamming. Anita heeft, als succesvol ondernemer en coach/trainer, vanaf 2002 o.a. AHAU Coaching & Training laten bloeien tot een netwerkorganisatie met professionele coaches. Zij is een enthousiast inspirator die altijd een laagje dieper graaft.

"Mijn kracht is vanuit aardse nuchterheid diepgang creëren in persoonlijk bewustzijn.

Vanuit resultaatgerichtheid en focus maak ik mensen ervan bewust waarom ze het ene wensen en het andere doen. Ik spiegel wat ik zie, voel en hoor, stel confronterende vragen om ze aan het denken te zetten. Zo nemen mensen weer de leiding over hun eigen keuzes in plaats van geleid te worden. De rode draad in mijn leven is verbinden: hoofd en hart, mens en omgeving, beweging en stilte, individuen met mensen in netwerken. In coaching verbind ik me met anderen, zodat ik door de juiste vragen te stellen hun (latente) potentieel en kwaliteiten tot leven kan laten komen. Mensen zijn dan vaak verrast door zichzelf. Er gaat echt een lichtje aan."

 

Brigit Jans

Leiderschapscoach en teamcoach.

 

"We zien de wereld niet zoals de wereld is.

We zien de wereld zoals wij zijn."

 

Persoonlijk leiderschap.

Dat gaat niet zonder persoonlijke ontwikkeling.

Leren over jezelf.

  • Je bewustworden van je denk- en gedragspatronen, die je saboteren in je vooruitgang.
  • Verhelderen wat je ambitie is, je verlangen.
  • Wat je blinde vlekken zijn, je angsten, je twijfels.
  • En ervaren hoe je door een andere bril, met een positieve mindset je anders naar de wereld kunt.

Weg uit die comfortzone, van die gebaande paden, loslaten van wat niet meer werkt, af, je ambitie achterna, het avontuur tegemoet.

 

MIJN MISSIE IS SIMPEL

Ik heb een passie voor het stimuleren van ontwikkeling van mensen en teams. Om het beste eruit te halen, wat eerst misschien onmogelijk lijkt toch voor elkaar te krijgen.

Door de onderstroom te onderzoeken. Verborgen dynamieken aan het licht te brengen. Ik help je jezelf veel beter te leren kennen. Te gaan doen wat je altijd al hebt gewild. En zo het verschil te maken. Je ongekende vermogens te ontdekken, je je te inspireren het maximale uit je leven te halen.

Durven te gaan staan voor wie je bent. Alles erop en eraan. Het mooie en het lelijke, het sterke en het zwakke, het lichte en het zware. We zijn allemaal die glorious mess. Het gaat erom dat te omarmen en dan te kiezen voor wat werkt, wat bijdraagt aan jouw missie, aan jouw levensgeluk.

En daarvoor de volle verantwoordelijkheid durven nemen.

Voor jezelf. Voor je mensen, je team, je organisatie.

DAAR GAAT LEIDERSCHAP  OVER.

Focus op het doel, en  de blokkades zullen vallen.

Focus op de blokkades, en je doel zal vallen.