Innerlijk Leiderschap

Innerlijk Leiderschap

DOEN wat je het liefst wilt zijn…….

Deze interactieve workshop  leidt tot inzicht en het verwezenlijken van je (levens)doel, op een doelgerichte wijze. Je reist af vanuit je hogere missie/droom of visioen door alle lagen van bewustzijnsniveaus waar je hulpbronnen en je weerstand tegen komt om uiteindelijk je droom concreet vorm te geven en te manifesteren naar de buitenwereld.

Je krijgt op elk niveau inzicht of je gefocust bent op je doel of dat er blokkades zijn die de stroom naar realisatie blokkeren. Je zult weerstanden (negatieve innerlijke stemmen en angsten) tegenkomen en je gaat leren deze obstakels te transformeren om uiteindelijk te belanden op je plek waar je levensdoel helemaal tot zijn recht kan komen.

De reis door de chakra’s gedragen zich als doorgangen tussen je innerlijke wereld, de wereld van je ervaringen – en de uiterlijke wereld van je omgeving. Wanneer je chakra’s uitgelijnd en open zijn, werken je denkgeest en lichaam harmonieus samen om je handelingen meer effect te geven in de wereld.

Zoals elke poort of kanaal kunnen ook chakra’s geblokkeerd, ontregeld of gesloten raken. Wanneer je er tijd voor neemt de blokkades in de chakra’s op te ruimen, zal je levenskracht er harmonieuzer en productiever door in- en uitstromen, aldus Anodea Judith.

De tijd is aangebroken om je spiritualiteit op de aarde te zetten. Oude systemen, patronen en verwachtingen, vaak opgelegd van buitenaf, werken niet meer in ons voordeel. Alles wat leeft staat ook onder spanning, zowel ons eigen innerlijke systeem als externe systemen (ecologisch, financieel, etc). Het wordt nu tijd jezelf te bevrijden van het oude en vanuit een groter doel te leven op aarde. We merken al dat veel mensen meer en meer zoeken naar hun persoonlijke betekenis, en wat ze kunnen teruggeven. Dit vind je verenigd in je hogere levensdoel.

 

Doelgroep
Inhoud
Programma
Resultaat
Investering 

Contactinformatie


LAB voor Leiders
Houtvaartkade 11
2111 BR Aerdenhout
Tel: 023-5444035
lab@labvoorleiders.nl


Informatie


Contact
Sitemap
Opdrachtgevers
Algemene Voorwaarden LAB voor Leiders
KvK 34194250
BTW NL1045.96.399.B01


Inschrijven nieuwsbrief: