Trainingen » Chakra Coaching voor Professionals

CHAKRA COACHING voor Professionals 

 

Je leert als professional hoe je jouw cliënten vanuit de chakraleer in beweging zet. Hoe je blokkades en patronen kunnen transformeren en de levensenergie weer optimaal kan stromen.

Lichaamsgericht coachen, langs het pad van de chakra’s

  • De 7 chakra’s dienen als leidraad voor deze opleiding
  • Per chakra krijg je theorie over de fysieke kenmerken, mentale en emotionele thema’s en oefeningen die deze chakra versterken
  • Inbreng van eigen casuistiek en ervaringsgericht oefenen.

Kwaliteiten per energiecentra:

7 = bewustzijn

6 = persoonlijke inzichten

5 = expressie

4 = verbinding

3 = vormgeven               

2 = ik en de ander         

1 – ik                  

Meer informatie:

Er wordt tegenwoordig veel gesproken over de chakra’s* (subtiele energie- en informatieniveaus). Het lijkt wel of deze oeroude wijsheid nu ook haar betekenis krijgt in de westerse wereld. Bedrijven gebruiken het pad van de chakra’s als leidraad voor hun organisatie ontwikkeling. Mensen ervaren de groei via de chakra’s als verbreding en verrijking van hun bewustzijn en persoonlijk leiderschap. Het wordt tijd dat er goede begeleiders en coaches beschikbaar zijn die dit ontwikkelpad kunnen faciliteren.
 
Chakrasysteem
Het chakrasysteem is een blauwdruk van je zelf. De chakra’s hebben verbinding met en effect op je Multi Dimensionaal Systeem ©; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze energiecentra bepalen niet alleen de kwaliteit van de organen en lichaamsdelen, ze laten je ook ervaren wat je emotioneel en mentaal opgeslagen hebt in de loop van je leven. De ladingen blokkeren de vrije levensenergie door lichaam en geest.
 
Doelgroep
Inhoud
Programma
Resultaat
Investering
 

  

Contactinformatie


LAB voor Leiders
Houtvaartkade 11
2111 BR Aerdenhout
Tel: 023-5444035
lab@labvoorleiders.nl


Informatie


Contact
Sitemap
Opdrachtgevers
Algemene Voorwaarden LAB voor Leiders
KvK 34194250
BTW NL1045.96.399.B01


Inschrijven nieuwsbrief: