Trainingen » Female Leadership Journey India - januari 2020

Female Leadership Journey India - 31januari t/m 10 februari 2020

 

 • Een persoonlijke leiderschapsreis;
 • Een reis naar Azië waar je vrouwen ontmoet en ondersteunt in het opzetten van hun bedrijf;
 • Uit je comfortzone, ver wel van al je zekerheden en rollen;
 • Een reis over de kracht van ontmoeting.

DE KRACHT VAN DE ONTMOETING

LAB voor Leiders organiseert al sinds 2012 samen met Microkrediet voor Moeders, de Female Leaderschip Journey, een unieke en onvergetelijke reis voor vrouwen die niet alleen iets willen betekenen voor zichzelf maar ook voor vrouwen in de armste gebieden in Zuidoost Azië. Een reis is die niet alleen gaat over de ontwikkeling van je eigen leiderschap, maar ook over het leiderschap van deze vrouwen. Met mooie ontmoetingen met je reisgenoten, de vrouwen in Azië én met jezelf. Betekenisvol en bijzonder. Inspirerend en verrijkend.

 

All journeys have secret destinations of which the traveler is unaware.’ – Martin Buber

Persoonlijk Leiderschap:  Multi Dimensionaal Systeem©

De trainers en coaches van LAB voor Leiders geloven dat persoonlijk leiderschap gaat over het inzetten van je hele hebben en houwen, de vier dimensies van het menselijk systeem.

In deze training zet je je fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau in om je doelen te stellen en te halen, balans in jezelf en je leven te creeren.

Doordat je beter leert luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Je jezelf weer een stuk beter leert kennen, je meer bewust bent van waar je voor staat, waar je in gelooft en wat je wilt bereiken.

Je gaat mee op dit bijzondere avontuur als je samen met andere ondernemende vrouwen wilt onderzoeken

 • Hoe je meer leiderschap en regie over je eigen leven en carriere kunt nemen
 • Wat je je drijft en inspireert, wat je idealen zijn
 • Wat je blokkeert om het leven te leiden waar je van droomt
 • Waar je je eigen succes saboteert
 • Wat je stip op de horizon is

En als je

 • Zin hebt in een avontuur, een reis naar een schitterend land in zuid oost azie met haar boeiende cultuur en prachtige natuur.
 • Een bijzonder initiatief wilt ondersteunen: het bijdragen aan het ondernemerschap van de armste vrouwen die daarmee zichzelf en hun kinderen een toekomst kunnen geven.

 Je bepaalt je eigen doel, je eigen focus voor deze reis.

We werken op verschillende manieren aan deze doelen, o.a in workshops als:

 • balans werk-privé
 • vrouwelijk leiderschap
 • opstellingen
 • yoga en mindfulness
 • en ook is er ruimte voor individuele coaching.
 Ontmoetingen

De vrouwen bezoeken en ontmoeten die een lening ontvangen om hun bedrijf -vaak in de vorm van kleine winkels in levensmiddelen- kleding of handwerk, te starten is een bijzonder onderdeel van de reis. Hier ervaar je wat leiderschap voor deze vrouwen betekent en hoe ze het inzetten. Wat altijd weer een bron van inspiratie is voor de visie op ons eigen leiderschap.

Hier zie je hoe een belangrijk deel van jouw reissom wordt besteed. Hoe ze met die lening een bedrijf opzetten om hun gezin een betere toekomst te geven. Ze zijn met hun daadkracht en ondernemerslust een rolmodel voor vrouwen in hun omgeving. Voor de deelnemers van de FLJ zijn de ontmoetingen met deze vrouwen, die dankzij jouw bijdrage een beter leven kunnen opbouwen.

 Een beetje vakantie

Omdat het ook over ontspanning gaat. Relaxen in een mooi resort. Genieten van de schoonheid van de natuur van een ander land. Een andere cultuur ontdekken, kennismaken met de locale bevolking. En veel energie opdoen.

 Praktisch

De groep bestaat uit maximaal 12 vrouwen.  De reis wordt georganiseerd door Namasté Reizen en er gaan twee vrijwilligers van Microkrediet voor Moeders mee om alles ter plekke te regelen en te organiseren.

Gun jezelf deze onvergetelijke ervaring en ga mee...

Meer informatie nodig, mail of bel Anita Tamming, LAB voor Leiders, 06 46266575

 

 

 


We organiseren ook inspiratiebijeenkomsten waar je je kunt laten informeren over de reizen. Kijk hier voor meer informarie over deze bijeenkomsten.

 

AANMELDEN

BROCHURE DOWNLOADEN

AGENDA TRAININGEN

 

‘Ik ben bewuster geworden van wie ik ben als leider en durf meer uit te dragen waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind, zowel zakelijk als privé.’  Katrien, Zelfstandig ondernemer.

'Door de reis naar Sri Lanka ben ik op mijn plek gezet, kreeg ik helderheid en rust. Als me iets weer duidelijk is geworden, is dat verandering altijd vanuit jezelf moet komen.'  Eva, zakenvrouw van het jaar.

 

 

Ik heb geleerd dat de kracht van vrouwen enorm is en dat wij het verschil kunnen maken.Annemie, Directeur.

Uit je hoofd, in je lijf, in je kracht. Deze reis geeft de basis voor het creëren van je eigen verhaal.Alexandra, Zelfstandig ondernemer.

Ik dacht dat ik alles wist op gebied van communicatie, maar leerde tijdens deze reis een hele nieuwe taal.Martje, Communicatiemanager. 

Contactinformatie


LAB voor Leiders
Houtvaartkade 11
2111 BR Aerdenhout
Tel: 023-5444035
lab@labvoorleiders.nl


Informatie


Contact
Sitemap
Opdrachtgevers
Algemene Voorwaarden LAB voor Leiders
KvK 34194250
BTW NL1045.96.399.B01


Inschrijven nieuwsbrief: