Trainingen » Female Leadership Journey India - januari 2020 » Inspiratiebijeenkomsten Journey India 2020

Inspiratiebijeenkomst Female Leadership Journey India - 31 januari t/m 10 februari 2020

 
Microkrediet voor Moeders en LAB voor Leiders bieden je een (gratis) inspirerende bijeenkomst aan waar we op een leuke manier jou informeren over de reis en het leiderschapsprogramma "De Kracht van de Ontmoeting”. Oud deelneemsters zullen je meenemen in hun persoonlijke ervaringen. Laat je inspireren en kom ook!
 
De volgende inspiratiebijeenkomsten zijn:
  • dinsdag 25 juni 2019
  • vrijdag 4 oktober 2019
bij LAB voor Leiders, Kleverlaan 9b 'Huis ter Kleef' in Haarlem. Meld je meteen aan voor één van deze avonden.

Meer weten?

Ook op onze website en op Facebook vind je meer informatie. Over de leiderschapstraining kan je contact opnemen met Anita Tamming: anita@labvoorleiders.nl of 06-46266575.
 
 
 
 
 
Op het blog kan je ervaringen van deelneemsters en lokale partners van eerdere reizen lezen. Laat je inspireren!"Persoonlijk leiderschap begint in jezelf. De manier waarop je dit naar buiten brengt, bepaalt de impact. Dit willen begrijpen, beheersen en toepassen maakt jou de leider van Nu. Voor jou heb ik het Multi Dimensionaal Systeem(c) ontwikkeld. Je gaat ontdekken wie je bent, hoe je je oude patronen kunt overstijgen waardoor jij meer gebruik gaat maken van het beschikbare potentieel. Het is mijn doel mensen bewust(er) te maken van wat ze kunnen toevoegen aan de wereld waar ze in leven. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan streven naar zelfrealisatie op het hoogste (spirituele) niveau en daarmee de wereld een stukje mooier maken”, aldus Anita Tamming. 

Contactinformatie


LAB voor Leiders
Houtvaartkade 11
2111 BR Aerdenhout
Tel: 023-5444035
lab@labvoorleiders.nl


Informatie


Contact
Sitemap
Opdrachtgevers
Algemene Voorwaarden LAB voor Leiders
KvK 34194250
BTW NL1045.96.399.B01


Inschrijven nieuwsbrief: