Trainingen » Multi Dimensionaal Leiderschap

MULTI DIMENSIONAAL LEIDERSCHAP

Leiderschap begint in jezelf

Het vertrekpunt van leiderschap is jezelf als leider te kennen. Je bewust te zijn hoe jij jezelf aanstuurt met al je conditioneringen, patronen en gewoonten. Je hebt de informatie van je lichaam, gevoelens en gedachten nodig om op een passende manier de buitenwereld aan te besturen.

De leiders van nu begrijpen dat echte autoriteit te maken heeft met natuurlijk overwicht dat bereikt wordt door het (h)erkennen van de eigen missie, patronen, persoonlijke kracht en potentieel. Dit zal leiden tot duurzame verbindingen tussen mensen en organisaties.

In het trainingsprogramma Multi Dimensionaal Leiderschap leer je leven en leidinggeven vanuit een constante, bewuste verbinding met je vier Niveaus van Zijn. Dit zijn het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau, samen het Multi Dimensionaal Systeem©. Door het volgen van dit trainingsprogramma maak je de weg vrij voor een transformatie naar een leven vanuit je potentieel.

Deze intensieve training bestaat uit 4 blokken van 2 dagen.

Ieder blok behandelt een Niveau van Zijn van het Multi Dimensionaal Systeem; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Een workshop van een gastdocent, gespecialiseerd in een bepaald onderwerp, verdiept vanuit verschillende perspectieven het desbetreffende Niveau van Zijn o.a. 'vitaliteit en energiemanagement', breinkunde, ademtechnieken en een stilteretraite.

Doelgroep
Inhoud
Programma
Resultaat
Investering


 

Contactinformatie


LAB voor Leiders
Houtvaartkade 11
2111 BR Aerdenhout
Tel: 023-5444035
lab@labvoorleiders.nl


Informatie


Contact
Sitemap
Opdrachtgevers
Algemene Voorwaarden LAB voor Leiders
KvK 34194250
BTW NL1045.96.399.B01


Inschrijven nieuwsbrief: