Trainingen » Multi Dimensionaal Leiderschap

LEERGANG 'MULTI DIMENSIONAAL LEIDERSCHAP'

“Wie anderen wil leiden, moet eerst zijn eigen meester worden” P. Massinger

Het vertrekpunt van het hedendaagse leiderschap is zelfkennis. Nog niet zo lang geleden was een leider de baas en moest hij vooral zelfvertrouwen en autoriteit uitstralen. Nu is dat anders; van leidinggevenden wordt verwacht dat ze authentiek en inspirerend zijn, dat ze open staan voor ideeën van anderen en hen inspireren om te groeien. Je bent meer dan alleen je hoofd; een leider van nu is krachtig én kwetsbaar. Dat vraagt om mensenkennis, ruimte voor reflectie, veerkracht en afstemming met de context.

De leergang Multi Dimensionaal Leiderschap leert je om te leven en leiding te geven vanuit natuurlijk overwicht dat bereikt wordt door je bewust te zijn van je conditioneringen, patronen en gewoonten. Je krijgt inzicht in hoe je gestuurd wordt door denken, voelen en fysieke sensaties. Je leert dit waar te nemen en je aangeleerde gedrag- en denkpatronen te overstijgen. Door je bewust te zijn van je vier Niveaus van Zijn; het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau ontstaat ruimte en vrijheid om andere keuzes te maken en op een bewuste manier te reageren op wat er op je pad komt.

Het ontwikkelen van Multi Dimensionaal Leiderschap gaat niet over het leren van nieuwe vaardigheden en competenties maar over identiteit, over het (h)erkennen van je eigen missie, je patronen en je persoonlijke kracht. Wanneer je handelt vanuit het contact met je innerlijke leider geef je vanuit innerlijke wijsheid vorm aan je leven. Zo creëer je ruimte voor je eigen potentieel èn dat van de mensen om je heen. Persoonlijk  leiderschap in optima forma.

 

Leven en leidinggeven vanuit een constante, bewuste verbinding met vier niveaus van Zijn: het fysieke, emotionele, mentale en spirituele. Dat is Multi Dimensionaal Leiderschap.

 

Voor wie
Inhoud
Programma
Resultaat
Investering

 

Principes

 1. De Leergang Multi Dimensionaal Leiderschap is onderdeel van het LAB voor Leiders. LAB staat voor Leiderschap, Authenticiteit en Bewustzijn. De drie waarden die de basis vormen voor de leergang. De inhoud is gebaseerd op het boek van Anita Tamming ‘De leider ben je zelf’.
 2. LAB is natuurlijk ook het laboratorium; dè plek om te onderzoeken, te experimenteren en te ontwikkelen.
 3. De leergang is gebaseerd op het Multi Dimensionaal Systeem, een integraal systeem van de fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveaus van zijn die elkaar continu beïnvloeden.
 4. De leergang is praktisch en praktijkgericht. Door middel van oefeningen, cases, dialoog en reflectie ervaren de deelnemers wat voor hen werkt.
 5. De leergang is diepgaand en lifechanging. Door middel van vernieuwende methodes, oeroude wijsheden en verrassende gastdocenten leren deelnemers wat hun levensmissie, identiteit, overtuigingen en talenten zijn en hoe ze deze ten volle kunnen inzetten.
 6. Van deelnemers wordt verwacht dat ze leiderschap nemen over hun eigen ontwikkeling. Ieder organiseert dan ook zijn/haar eigen feedback; dit kan via intervisie met collega-deelnemers, coaching vanuit LAB voor Leiders of het eigen netwerk. 

AANMELDEN


AGENDA TRAININGEN

BROCHURE DOWNLOADEN

Trainer(s):

Anita Tamming en diverse gasttrainers

Trainingsdagen:

 • 4 april 2019
 • 9 en 10 mei 2019
 • 6 en 7 juni 2019
 • 4 en 5 juli
 • 12 en 13 september
 • 3 oktober

Locatie:

Kleverlaan 9, 2023 JC Haarlem

Investering:

De kosten voor deelname aan de leergang bedragen € 4.995,- EXCL. 21% BTW. Dit is inclusief arrangement, lunches, lesmateriaal, boek en exclusief eventuele diners, overnachtingen en extra intervisie. 

Contactinformatie


LAB voor Leiders
Houtvaartkade 11
2111 BR Aerdenhout
Tel: 023-5444035
lab@labvoorleiders.nl


Informatie


Contact
Sitemap
Opdrachtgevers
Algemene Voorwaarden LAB voor Leiders
KvK 34194250
BTW NL1045.96.399.B01


Inschrijven nieuwsbrief: