Zaterdag 5 maart en zondag 6 maart 2022

Training: Alchemie voor Bodywork – Essentials

Tijdens de tweedaagse Alchemie van Bodywork – Essentials leer je met een ‘beginners mind’ de verschillende elementen en dieptes van energie te voelen. Dit is een sterke aanrader voor diegenen die bodyworker willen worden of de samenhang tussen de verschillende bodywork modules beter willen leren begrijpen.

De ‘Alchemie van Bodywork’ methode gebruikt de intelligentie van de vijf elementen als respons op de specifieke nood van de ontvanger op dat moment. Het is een dynamische, levende methode waarbij het aangeboden programma nooit twee keer op dezelfde manier overgebracht wordt, en toch gebaseerd is op de onveranderlijke kosmische wetten. De kracht van de methode is het oneindige potentieel in zijn toepassingsmogelijkheden. De uitdaging is de verschillende elementen in een alchemiebad en behandelingsflow te combineren. Dat vraagt oefening en ook begeleiding.

Er is ook een eendaagse introductie workshop voor iedereen die nieuwsgierig is naar deze 2-daagse training Alchemie van Bodywork.  Naar introductieworkshop >