Datum voor deze 3-daagse training volgt zsm

Training: Alchemie van Leiderschap Essentials

BELICHAAMDE en BEZIELDE AANWEZIGHEID

Het hele fundament van ons leiderschapsprogramma vind je terug in de ‘Alchemie van Leiderschap Essentials’ 3-daagse. Deze intensieve training brengt je bij de essentie van jouw leiderschap. Centraal hierin staan de eerste 4 van de 8 kernprincipes van Alchemie Van Leiderschap: Kern – Ziel – Verbondenheid – Je plek. Je leert de fundamenten van de alchemie, maar nu meer praktisch gekoppeld aan de rol van een leider. Deze training brengt je meteen bij de essentie van Alchemie Van Leiderschap.

Je zal de basisprincipes en bouwstenen van Alchemie, of hoe de natuur en het universum werken, leren begrijpen en ervaren. Dit zal je een boost in je bewustzijn geven, maar ook de tools om meteen in de praktijk aan de slag te gaan. Tools die je direct kan inzetten om jezelf en je team/organisatie te scannen. Deze training geeft je de basis mee zodat je Alchemie van Leiderschap in je leven en je leiderschap kan leren toepassen.

Bijna alle leiderschapstrainingen gaan het gekende potentieel stretchen of veranderen. Wij focussen vooral op die velden die nog niet helemaal benut worden. Naast een eenzijdig gebruik van de mentale dimensie, gebruiken de meeste leiders het emotionele potentieel erg beperkt en het fysieke en spirituele potentieel zo goed als niet.

Om dit in kaart te brengen gebruiken we het model van de 5 natuurelementen: water – vuur – metaal – hout – aarde. We zullen tijdens deze dagen veel aandacht besteden aan het wakker maken van dit nog slapend en dus ongebruikt potentieel, zodat je het zowel in je privé- als in je zakelijke leven optimaal kan inzetten.

 

Er is ook een eendaagse introductie workshop voor iedereen die nieuwsgierig is naar deze 3-daagse training Alchemie van Leiderschap.  Naar introductieworkshop >