Conflict Coaching

Conflicten kunnen de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de medewerkers bevorderen waardoor ze hun creativiteit, oplossend vermogen en bewustzijn verder kunnen ontwikkelen.

De coach faciliteert het proces zodat de conflictpartners tot een nieuwe samenwerkingsvorm en afspraken komen. Ze worden  bewust van de persoonlijke belangen en projecten die er wederzijds spelen, en de effecten van hun houding ten opzichte van de ander. De conflictpartners leren het verschil in te zien tussen feiten en belevingen, bewust te worden van hun eigen overlevingsstrategie, schaduwkanten en het reguleren van de emoties. De conflictcoach ondersteunt de partners bij het ontwikkelen van het vermogen om contact te maken met hun behoeften, deze te delen en samen de geschikte oplossing te vinden.

Na afloop zijn de conflictpartners zich ervan bewust dat het conflict een persoonlijke en professionele groei heeft gebracht, dat ze juist van andermans perspectief kunnen leren en weten zij hoe zij vanuit hun eigenheid daarmee kunnen omgaan.

Zit jij in een conflict, of wil je preventief leren hoe conflicten jou kunnen verrijken? Neem contact met ons op.

De conflictcoach van LAB voor Leiders faciliteert het proces, en laat de verantwoordelijkheid voor het conflict en de oplossing bij de conflictpartners liggen.

 

Praktische informatie 

Datum: in overleg

Tijd: in overleg

Locatie: Kleverlaan 9, Haarlem
www.huisterkleefhaarlem.nl

Begeleiders:
Anita Tamming

 

One day, high impact, life changing…

Contact

LAB voor Leiders
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

06-46266575
info@labvoorleiders.nl

Lab voor Leiders 2019 copyright. Made by www.eijstencommunicatie.nl