Contact

Contact

Wij geloven dat persoonlijke groei begint in en met jezelf. Vanuit de verschillende persoonlijke dimensies: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel

Adres:

LAB voor Leiders
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

06-46266575
info@labvoorleiders.nl

 

Het monumentale pand van LAB voor Leiders ligt in de Haarlemmer Kweektuin. Een stadspark met diverse bewuste ondernemers, waar duurzaam denken en doen centraal staat.
Het Centraal Station Haarlem is op loopafstand (ca 12 min). Er is ook voldoende parkeergelegenheid, in de nabije garage (3 min van het park) of de straten om het park heen. Zie bijlage voor gratis en betaald parkeren.

Impressie van ons monumentaal pand? kan je kijken op www.huisterkleefhaarlem.nl

 

Tot ziens,

Anita Tamming

De leider BEN JE ZELF

Anita Tamming ontwikkelde vanuit studies en haar eigen praktijk als coach en trainer het ‘Multi Dimensionaal Systeem’ en schrijft hierover in dit boek op een persoonlijke en inspirerende wijze.
Het boek De leider ben je zelf is zowel voor leidinggevenden als voor iedereen die openstaat voor het vergroten van persoonlijk bewustzijn.

Waar en aan wie je leidinggeeft, doe het in verbinding met jezelf en de ander, met kracht en kwetsbaarheid.

Met duidelijke voorbeelden en oefeningen geeft Anita op een persoonlijke en inspirerende wijze de lezer inzicht in het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap door middel van bestaande en nieuwe methoden.

Een boek dat de leider in jou wakker maakt en steeds verder ontwikkelt. Voor iedereen die niet alleen zijn hoofd, maar ook het lichaam, hart en emoties wil inzetten om een rijker en completer leven te leiden.

Dit boek kun je nu voor slechts € 24,95 rechtstreek bestellen via info@labvoorleiders.nl.  Na ontvangst van je betaling sturen we je het exemplaar per ommegaande op!

Contact

LAB voor Leiders
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

06-46266575
info@labvoorleiders.nl

Lab voor Leiders 2019 copyright. Made by www.eijstencommunicatie.nl