Dagretraite De leider ben je ZELF

Thema: ‘de juiste aandacht voor groei’

 

 Een dag ‘me-time’ met aandacht op persoonlijke groei. Wat is nu echt belangrijk voor jou? Waar geloof je in? Hoe blijf je trouw aan de dingen die je het liefst wilt doen? Dit zijn vragen die we gaan onderzoeken tijdens deze dagretraite.

Na de wintertijd waarin we meer naarbinnen keren, verstillen en overdenken wat ons voornemen is voor het nieuwe jaar. Gaan we nu richting de lente. Een seizoen waarin het ‘gezaaide’ voornemen langzaam zichtbaar wordt. Tijdens deze dag gaan we op zoek naar jouw groeikracht. Naar het persoonlijk potentieel wat in jou zit. En hoe je dit nog beter kan integreren in je dagelijks leven.

 Veel mensen vinden thuis eenvoudigweg geen rust en gaan door op de automatische (overlevings)piloot. Anderen worden in de stilte juist geconfronteerd met gevoelens, gedachten of emoties en blijven daarom liever niet te lang in de “ruststand”. Het gevolg is dat we een en al activiteit zijn, we staan continu aan, tot we op een gegeven moment noodgedwongen stilvallen – uit balans, depressief of opgebrand.

Tijdens iedere retraite zullen we ook stilstaan bij een speciaal thema. Deze keer gaat het over ‘de juiste aandacht voor groei’.

We doen dit op verschillende manieren; coaching, thema opstellingen, visualisatie en meditatie, stiltewandeling en energetische werk.

Anita ontwikkelde vanuit studies, reizen en haar eigen praktijk als coach, trainer en Mindfulness yogadocente het Multi Dimensionaal Systeem. Dit is een integraal systeem van de fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveaus van Zijn die elkaar continu beïnvloeden.

 

De Dagretraite van Anita Tamming heeft me erg veel gebracht.
Deze dag was heerlijk ontspannen met meditatie, stilte wandeling en veel interessante, positieve theorie die goed in te passen is in ons dagelijks leven.

Ik heb de dag-retraite “de leider ben je zelf”‘ als zeer waardevol ervaren. Anita geeft voldoende ruimte om eerst tot rust en tot jezelf te komen om vervolgens de diepte in te gaan met praktische en confronterende oefeningen. Het feit dat de retraite online werd gegeven deed daar niets aan af.

In een dag leerde Anita me Rust in mezelf te houden, wat er ook om me heen gebeurt. Anita leerde ons hoe je verbonden blijft met het collectieve systeem om je heen En tegelijk verbonden te blijven met jezelf.
Ook heb ik veel geleerd van de Stilte wandeling: Als ik een automatische activiteit met volle aandacht doe, ervaar ik met mijn zintuigen (ogen, oren, neus) ontzettend veel dat ik anders totaal niet ervaar, een hele bijzondere ervaring!

We werden door Anita tussen de middag getrakteerd op een werkelijk verrukkelijke vegetarische lunch in de kas en kregen Anita’s boek mee naar huis. Ik zou het iedereen aanraden deze bijzondere dag aan zichzelf te gunnen!

Praktische informatie

Datum: vrijdag 17 september 2021

Tijd: 11:00 – 17:30 uur

Locatie: www.huisterkleefhaarlem.nl

Begeleider:  Anita Tamming

Kosten:  € 95,- inclusief btw (particulier), exclusief btw (zakelijk).

Totaal arrangement met koffie, thee, vegetarische lunch en andere gezonde versnaperingen.

Vanuit helderheid en bewustzijn kun je vervolgens in de wereld een nieuwe beweging inzetten.

Contact

LAB voor Leiders
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

06-46266575
info@labvoorleiders.nl

Lab voor Leiders 2019 copyright. Made by www.eijstencommunicatie.nl