Dagretraite ‘Stilstaan bij je intenties 2021’

In retraite gaan wil zeggen: je terugtrekken op een stille plaats om tot jezelf te komen. Dit hebben we allemaal regelmatig nodig om ons drukke bestaan een tegenhanger te bieden.

Veel mensen vinden thuis eenvoudigweg geen rust en gaan door op de automatische (overlevings)piloot. Anderen worden in de stilte juist geconfronteerd met gevoelens, gedachten of emoties en blijven daarom liever niet te lang in de “ruststand”. Het gevolg is dat we een en al activiteit zijn, we staan continu aan, tot we op een gegeven moment noodgedwongen stilvallen – uit balans, depressief of opgebrand.

Tijdens iedere retraite zullen we ook stilstaan bij een speciaal thema. Deze keer gaat het over je INTENTIES. We gaan een dag lang op ZELFonderzoek uit om je intenties voor dit nieuwe jaar helder te krijgen, ze in de aarde te zetten zodat deze in de loop van dit jaar kunnen groeien en bloeien. En blokkades transformeren naar versterkende bronnen.

We doen dit op verschillende manieren; coaching, thema opstellingen, visualisatie en meditatie, vision quest, stiltewandeling en energetische werk.

Energie en verbinding kent geen beperkingen en is overal. Ook online werkt deze retraite dus heel goed om je persoonlijk uit te dagen en jouw potentieel te ontvouwen.

Anita ontwikkelde vanuit studies, reizen en haar eigen praktijk als coach, trainer en Mindfulness yogadocente het Multi Dimensionaal Systeem. Dit is een integraal systeem van de fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveaus van Zijn die elkaar continu beïnvloeden.

 

De Dagretraite van Anita Tamming heeft me erg veel gebracht.
Deze dag was heerlijk ontspannen met meditatie, stilte wandeling en veel interessante, positieve theorie die goed in te passen is in ons dagelijks leven.

In een dag leerde Anita me Rust in mezelf te houden, wat er ook om me heen gebeurt. Anita leerde ons hoe je verbonden blijft met het collectieve systeem om je heen En tegelijk verbonden te blijven met jezelf.
Ook heb ik veel geleerd van de Stilte wandeling: Als ik een automatische activiteit met volle aandacht doe, ervaar ik met mijn zintuigen (ogen, oren, neus) ontzettend veel dat ik anders totaal niet ervaar, een hele bijzondere ervaring!

We werden door Anita tussen de middag getrakteerd op een werkelijk verrukkelijke vegetarische lunch in de kas en kregen Anita’s boek mee naar huis. Ik zou het iedereen aanraden deze bijzondere dag aan zichzelf te gunnen!

Praktische informatie

Datum: vrijdag 15 januari 2021

Tijd: 10:30 – 17:30 uur

Locatie: ONLINE – vanuit:
www.huisterkleefhaarlem.nl

Begeleiders:  Anita Tamming

Kosten:  € 49,95 

 

 

Vanuit helderheid en bewustzijn kun je vervolgens in de wereld een nieuwe beweging inzetten.

Contact

LAB voor Leiders
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

06-46266575
info@labvoorleiders.nl

Lab voor Leiders 2019 copyright. Made by www.eijstencommunicatie.nl