Female Leadership Journey Indonesie (Java & Bali)

 • Een persoonlijke leiderschapsreis;
 • Een reis naar Azië waar je vrouwen ontmoet en ondersteunt in het opzetten van hun bedrijf;
 • Uit je comfortzone, ver wel van al je zekerheden en rollen;
 • Een reis over de kracht van ontmoeting. 

De kracht van de ontmoeting

LAB voor Leiders organiseert al sinds 2012 samen met Microkrediet voor Moeders, de Female Leaderschip Journey, een unieke en onvergetelijke reis voor vrouwen die niet alleen iets willen betekenen voor zichzelf maar ook voor vrouwen in de armste gebieden in Zuidoost Azië. Een reis is die niet alleen gaat over de ontwikkeling van je eigen leiderschap, maar ook over het leiderschap van deze vrouwen. Met mooie ontmoetingen met je reisgenoten, de vrouwen in Azië én met jezelf. Betekenisvol en bijzonder. Inspirerend en verrijkend.

All journeys have secret destinations of which the traveler is unaware.’ – Martin Buber

 

Persoonlijk Leiderschap:  Multi Dimensionaal Systeem©

De trainers en coaches van LAB voor Leiders geloven dat persoonlijk leiderschap gaat over het inzetten van je hele hebben en houwen, de vier dimensies van het menselijk systeem.

In deze training zet je je fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau in om je doelen te stellen en te halen, balans in jezelf en je leven te creeren.

Doordat je beter leert luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Je jezelf weer een stuk beter leert kennen, je meer bewust bent van waar je voor staat, waar je in gelooft en wat je wilt bereiken.

Je gaat mee op dit bijzondere avontuur als je samen met andere ondernemende vrouwen wilt onderzoeken:

 • Hoe je meer leiderschap en regie over je eigen leven en carriere kunt nemen.
 • Wat je je drijft en inspireert, wat je idealen zijn
 • Wat je blokkeert om het leven te leiden waar je van droomt
 • Waar je je eigen succes saboteert
 • Wat je stip op de horizon is

En als je

 • Zin hebt in een avontuur, een reis naar een schitterend land in zuid oost azie met haar boeiende cultuur en prachtige natuur.
 • Een bijzonder initiatief wilt ondersteunen: het bijdragen aan het ondernemerschap van de armste vrouwen die daarmee zichzelf en hun kinderen een toekomst kunnen geven.
 • Je bepaalt je eigen doel, je eigen focus voor deze reis.

We werken op verschillende manieren aan deze doelen, o.a in workshops als:

 • familie en thema opstellingen
 • yoga en meditatie
 • vrouwelijk leiderschap
 • TRE (tension releasing excercises)
 • balans werk-privé
 • en ook is er ruimte voor individuele coaching

Ontmoetingen door het projectbezoek

De vrouwen bezoeken en ontmoeten die een lening ontvangen om hun bedrijf -vaak in de vorm van kleine winkels in levensmiddelen- kleding of handwerk, te starten is een bijzonder onderdeel van de reis. Hier ervaar je wat leiderschap voor deze vrouwen betekent en hoe ze het inzetten. Wat altijd weer een bron van inspiratie is voor de visie op ons eigen leiderschap.

Hier zie je hoe een belangrijk deel van jouw reissom wordt besteed. Hoe ze met die lening een bedrijf opzetten om hun gezin een betere toekomst te geven. Ze zijn met hun daadkracht en ondernemerslust een rolmodel voor vrouwen in hun omgeving. Voor de deelnemers van de FLJ zijn de ontmoetingen met deze vrouwen, die dankzij jouw bijdrage een beter leven kunnen opbouwen. 

Praktisch informatie

Gratis webinar: 14 mei – 20:30 tot 21:30 uur

Reisdata:  24 januari t/m 3 februari 2025

Begeleider:
Anita Tamming 

Informatie: De groep bestaat uit maximaal 12 vrouwen.

Meer informatie nodig, mail of bel Anita Tamming, 06 46266575

 

‘Door de reis naar Sri Lanka ben ik op mijn plek gezet, kreeg ik helderheid en rust. Als me iets weer duidelijk is geworden, is dat verandering altijd vanuit jezelf moet komen.’  

Eva

Zakenvrouw van het jaar.

‘Ik ben bewuster geworden van wie ik ben als leider en durf meer uit te dragen waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind, zowel zakelijk als privé.’

Katrien

Zelfstandig ondernemer

Circulair Leren; leren en ontwikkelen door te doen en steeds dichter bij de kern te komen.

Inclusief GRATIS boek:

De leider ben je zelf

Anita Tamming ontwikkelde vanuit studies en haar eigen praktijk als coach en trainer het ‘Multidimensionaal Systeem’ en schrijft hierover in dit boek op een persoonlijke en inspirerende wijze.
Dit boek is zowel voor leidinggevenden als voor iedereen die openstaat voor het vergroten van persoonlijk bewustzijn. Waar en aan wie je leidinggeeft, doe het in verbinding met jezelf en de ander, met kracht en kwetsbaarheid.

Met duidelijke voorbeelden en oefeningen geeft Anita op een persoonlijke en inspirerende wijze de lezer inzicht in het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap door middel van bestaande en nieuwe methoden.

Een boek dat de leider in jou wakker maakt en steeds verder ontwikkelt. Voor iedereen die niet alleen zijn hoofd, maar ook het lichaam, hart en emoties wil inzetten om een rijker en completer leven te leiden.

Contact

LAB voor Leiders
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

06-46266575
info@labvoorleiders.nl

Lab voor Leiders 2019 copyright. Made by www.eijstencommunicatie.nl