High impact coaching in one day!

Een intensieve effectieve dag voor iedereen die:

  • in verbinding wilt blijven en effectief communiceren
  • nieuwsgierig is naar meer zelfrealisatie en ontwikkeling
  • meer balans zoekt in masculiene en feminiene (en gedrag)
  • zich realiseert dat je met een been in een burn-out bent beland
  • zichzelf aan het voorbij lopen is en te veel stress ervaart
  • onder druk teveel ‘rood’ (dominantie en ego) inzet
  • ervaart dat werk-prive in onbalans is
  • wilt leren grenzen te stellen

Programma

Theorie over persoonlijke ontwikkeling, het Multi Dimensionaal Systeem en beweging creëren op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Ochtend

Boxclinic -doelbepaling en blokkades doorbreken

Anita Tamming zal samen met gasttrainer Robin van Soolingen je laten ervaren hoe je lichaamsbewegingen jouw persoonlijke verhaal vertelt. Met bokshandschoenen tegenover de ander staan, laat je zien hoe je met jezelf en de ander omgaat. Jouw manier van sparren maakt duidelijk volgens welke patronen je voelt, denkt en handelt in je contact met anderen. Zeker als je meer onderdruk staat, en voor sommigen, de strijd en concurrentie gaan voelen. Je ontdekt wat je blokkeert en hoe je die blokkades doorbreekt. Met veel inzichten vergroot je je persoonlijke ontwikkeling. Je leert je angst te overwinnen, gebruik te maken van je veerkracht en stijlflexibiliteit.

Robin en Anita creëren een veilig klimaat en geven oprechte feedback over je mogelijkheden die je nu misschien laat liggen. Het resultaat is meer persoonlijk leiderschap waar ruimte is voor kracht en kwetsbaarheid.

Middag

Coachen & opstellingen

Gewoonten, neigingen en patronen kunnen zeer hardnekkig zijn. Persoonlijke vraagstukken die in verschillende fases van je leven terugkomen en waar je (nog) geen antwoord op hebt. Dan biedt ‘erover praten’ niet de oplossing of doorbraak.

Waar jij tegenaan loopt is het symptoom van de onzichtbare onderstroom. De onzichtbare onderstroom waar familiedynamieken, die generaties teruggaan, samenkomen. Het onderzoeken van wat zich daar afspeelt, wat verstrikkingen zijn, welke dynamieken zich ontwikkeld hebben, is wat we met Opstellingen doen.

Met als doel de patronen te herkennen en doorbreken, en zo kan het systeem ontspannen, jij beter je plek innemen en je vitaliteit en balans herstellen.

Het fenomeen ‘opstellingen’ of ‘systemisch werk’ helpt je om deze patronen te verhelderen. Een manier om de onderstroom ‘tot leven’ te brengen. Door inzicht te krijgen in jouw zogenoemde ‘systeem van herkomst’ ofwel de familie en het gezin waar je uit voortkomt. Omdat jouw geschiedenis, maar ook in grote mate de geschiedenis van je voorouders, van grote invloed is op jouw functioneren en levensgeluk.

We hebben het op een dieper niveau te zoeken. In de onzichtbare onderstroom zitten de aansturingen waar een andere aanpak vereist. Een methode die middels opstellingen (van families, organisaties of thema’s) het onzichtbare zichtbaar maakt.

Praktische informatie

Datum:  volgt later dit jaar

Tijd: 9:30 – 17:30 uur 

Begeleiders:
Anita Tamming en Robin van Soolingen

Kosten:  Particulier € 475,- inclusief btw (zonder factuur).                    Zakelijk exclusief btw

 Extra informatie:  dagarrangement (koffie, thee en vegi lunch) en gratis het boek van Anita, ‘De leider ben je zelf’ (t.w.v. € 22,50) 

One day, high impact, life changing…

Contact

LAB voor Leiders
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

06-46266575
info@labvoorleiders.nl

Lab voor Leiders 2019 copyright. Made by www.eijstencommunicatie.nl