Inner Journey 2024, inclusief 10 dagen Nepal

Een persoonlijk leiderschapsreis naar jezelf en door de kleurrijke cultuur en natuur van Nepal. Met hikes, een jungletocht en een diepe duik in de Nepalese cultuur in de Kathmandu vallei, kom je niet alleen fysiek in beweging, maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel.

Ben je bereid om jezelf tegen te komen en uit te dagen, samen met gelijkgestemden? Deze reis biedt de kans om collectief te leren en elkaar te inspireren.

Een Reis naar Binnen

We nemen je mee in een innerlijke reis. Op ontdekkingstocht. Deze reis leidt naar je talenten, verlangens, schaduwkanten en verborgen potentieel. Het is een reis door je verleden, terug naar je gezin van herkomst. Ontdekken wat jou heeft  gevormd en wie je bent geworden. Het ophalen van je levenslessen en balans vinden in je masculiene en feminiene kwaliteiten en energieën.

Terug je leiderschapsplek, waar je vitaliteit en volledig potentieel kunnen groeien. Leren leven in verbinding met je binnenwereld en afgestemd op de buitenwereld, met een helder zicht op je levensmissie. Een hernieuwde visie op je toekomst.

Met nieuwsgierigheid, zelfonderzoek, bewustwording en acceptatie. Vanuit kracht en kwetsbaarheid. Ga nu je LEVENSAVONTUUR aan.

Wat zou je willen transformeren om vrij te kunnen leven? En je volledige potentieel te benutten?

 

 

Praktische informatie

Data Inner Journey : van september tot jan 2025. 

Kickoff workshop: 20 september

Reis Nepal: 4 t/m 14 oktober

Coachgesprekken en verdiepingsworkshop in december

Locatie: LAB voor Leiders, Kleverlaan 9, Haarlem www.huisterkleefhaarlem.nl

Begeleider:
Anita Tamming en Walter Hottinga

Kosten: € 4.500,-

Inclusief: 10 dagen leiderschapstraining met donatie aan Microkrediet voor Moeders.

– Verblijf in authentieke 5-sterren locaties met ontbijt, lunch, diners, transfers en tickets

Exclusief: Vlucht, verzekering en visum aanvraag en 21% btw

– Verlengen van de reis naar bijvoorbeeld Pokhara en Himalaya trekking is mogelijk

Informatie: 06 46266575

Ontwikkelflow:

 • Inspiratie workshop bij LAB voor Leiders
 • Intakegesprek met trainer/coach op locatie of online
 • Samenstellen van definitieve groep
 • Start opdracht
 • Kickoff workshop 
 • Opdracht voor de thuisblijvers
 • 10 dagen leiderschapsreis Nepal
 • 40 dagen challenge van je doelen
 • Evaluatiemoment
 • Terugkombijeenkomst en toekomstplan
 • Twee individuele coachgesprekken op locatie of online

Voor wie?

Deze training is voor mannen en vrouwen die hun hoofd, hart, lijf, emoties en bezieling willen inzetten om zichzelf en anderen te laten groeien.

Welke rollen je ook hebt; ouder, teamlid, leidinggevende, voorzitter of ondernemer, jij bent het beginpunt van alles. Wat jij in jezelf niet kunt omarmen kun je ook in de buitenwereld niet creëren. Daarom begint leiderschap bij jezelf.

Om een optimaal resultaat te bereiken is de maximale groepsgrootte 12.

Richting en Verbinding 

De deelnemers maken kennis met elkaar en met de principes van het model Multi Dimensionaal Systeem(c). De vier dimensies fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveaus van Zijn worden geïntroduceerd en de deelnemers ervaren hoe deze samenhangen en elkaar beïnvloeden. Ook inventariseren ze wat hen tijdens de training te doen staat om richting te geven aan hun eigen leiderschap.

 

De fysieke dimensie – Het lichaam liegt niet.

Vanuit de zintuiglijke waarneming ontmoet je buitenwereld je innerwereld waar je lijf de pure, vaak primaire, informatie geeft over jouw realiteit. Luister je naar deze signalen? Of komt je hoofd er vaak tussen. Vertrouw je je lijf of je hoofd?

Tijdens de training leer je de balans te herstellen tussen ‘body and mind’ zodat je bewust luistert naar alle informatiebronnen van je zelf.

Vitaliteit en draaglast/kracht:

Persoonlijk Leiderschap draait om de balans tussen draaglast en draagkracht. Vitaliteit bepaalt hoeveel draagkracht je hebt. Een gezond lichaam, heldere geest en veerkracht zijn essentieel om de uitdagingen van het leven aan te kunnen. Een vitale leider heeft een energiek lichaam en een flexibele geest.

Oefeningen zijn oa.: Lichaamsgericht coaching en lichte yoga, systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen), Tension Releasing Exercises (TRE) en bodyscan,

De Emotionele dimensieDe energieën die door ons lichaam bewegen

Emoties willen vrij kunnen bewegen zodat ze ons informatie kunnen geven over wij de wereld ervaren. De kunst is ze te laten stromen, zonder kopje onder te gaan. Dit creëert ruimte voor voelen, ontladen en het doorbreken van patronen. Wanneer emoties erkend worden, zowel bij jezelf als bij anderen, blijft verbinding mogelijk.

Durf jij je emoties te voelen?

Oefeningen zijn oa: Breathwork, stress regulatie, schaduwwerk, Non-Violent Communication.

De Mentale dimensieHet temmen van de geest

Ons hoofd draait op volle toeren en is een wirwar van verhalen, gedachten, beelden en ideeën die allemaal iets anders willen. Door die wirwar lijkt het soms onmogelijk een goede keuze te maken en tegenstrijdige gedachten die om aandacht vechten. Deze innerlijke stemmen beïnvloeden onze gedachten, gevoelens en gedacht. Op dit niveau ga je onderzoeken welke gedachten (stemmen) worden soms de leider over je leven? Waar dienen ze voor? Of wat saboteren ze?  

Oefeningen oa. NLP oefeningen, PSYCH-K, Voice Dialogue, Mindfulness. Leer je de gedachten te beheersen en in te zetten voor een rustig leven.

 

De spirituele dimensie – Zicht op je (levens)doel, verlangen of ambitie.

Persoonlijk Leiderschap op dit identiteitsniveau betekent je verbinden met een hogere doel. Dit is voor de een ambitie, voor de ander een diep verlangen of een zielsbestemming. Voor iedereen is het van belang om verbinding te ervaren met je innerlijke kompas. Wat zijn je kernwaarden en wat geef je het gevoel dat je betekenis geeft aan je bestaan? Dit vraagt een vrije ruime geest en diepe bewustwording van wie je bent.

Oefeningen zijn oa: Vision Quest, verbinden op de logische niveaus (van missie tot gedrag en omgeving), levensverhaal en associatie technieken.

Leerlijnen

De deelnemers ontwikkelen zowel persoonlijk, als professioneel en in relatie tot vraagstukken uit hun (professionele) omgeving. Binnen LAB voor Leiders gaan we uit van Circulair Leren; leren en ontwikkelen door te doen en steeds dichter bij de kern te komen. Dat wat is geleerd vormt vervolgens de natuurlijke basis voor een volgende stap in de ontwikkeling.

Circulair leren

Circulair Leren; leren en ontwikkelen door te doen en steeds dichter bij de kern te komen.

Inclusief GRATIS boek:

De leider ben je zelf

Anita Tamming ontwikkelde vanuit studies en haar eigen praktijk als coach en trainer het ‘Multidimensionaal Systeem’ en schrijft hierover in dit boek op een persoonlijke en inspirerende wijze.
Dit boek is zowel voor leidinggevenden als voor iedereen die openstaat voor het vergroten van persoonlijk bewustzijn. Waar en aan wie je leidinggeeft, doe het in verbinding met jezelf en de ander, met kracht en kwetsbaarheid.

Met duidelijke voorbeelden en oefeningen geeft Anita op een persoonlijke en inspirerende wijze de lezer inzicht in het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap door middel van bestaande en nieuwe methoden.

Een boek dat de leider in jou wakker maakt en steeds verder ontwikkelt. Voor iedereen die niet alleen zijn hoofd, maar ook het lichaam, hart en emoties wil inzetten om een rijker en completer leven te leiden.

Contact

LAB voor Leiders
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

06-46266575
info@labvoorleiders.nl

Lab voor Leiders 2019 copyright. Made by www.eijstencommunicatie.nl