Masterclasses voor Coaches

Als professioneel coach / begeleider ben je veel aan het geven. Met heel je hebben en houwen zet je jezelf in en laat je de ander groeien. Maar doe je dat ook regelmatig voor jezelf? Persoonlijke en professionele voeding heb je nodig om zuiver te blijven begeleiden. Je eigen dilemma’s, valkuilen, saboteurs onder ogen komen. Dat is de reden waarom wij deze masterclasses hebben ontwikkeld. We zien namelijk te vaak, en wij kunnen dat zelf ook goed, dat begeleiders zichzelf minder gunnen dan hun clienten.

Tijdens deze exclusieve reeks Masterclasses voor Coaches zorg je voor je eigen ontwikkeling terwijl je jezelf ook professioneel verrijkt. Of je nu onze Multi Dimensionaal Coach opleiding hebt afgerond of elders een professionele coachopleiding hebt gevolgd, deze dagen zijn speciaal ontwikkeld voor jou. Als professionele begeleider is het cruciaal om te blijven groeien, verdiepen en jezelf nog meer te doorgronden.

– 15 mei: Systemisch Werk voor Coaches
– 26 juni en 1 juli: Traumawerk binnen Coaching
– 11 en 18 sept.: Chakra Psychologie voor Professionals
– 13 nov.: Retreat Yourself, coaches

Hieronder vind je een detail beschrijving van iedere masterclass

Wij nodigen coaches en andere professionele begeleiders uit om deel te nemen aan deze unieke kans voor verdieping en ontwikkeling. Als je alle masterclasses in één keer boekt, profiteer je ook nog  van een speciale aanbieding: geen €1.650,- maar slechts €1.550,-.

Investeer in je persoonlijke en professionele groei en neem deel aan onze Masterclasses voor Coaches.

“Groei is nooit toevallig; het is het resultaat van toewijding aan excellentie, consistentie en gerichte inspanningen” – Tony Robbins

 

Praktische informatie

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Locatie: LAB voor Leiders, Kleverlaan 9, Haarlem www.huisterkleefhaarlem.nl

Kosten: € 275,- (ex 21% btw) voor eendaagse masterclass. € 550,- (ex 21% btw) voor een tweedaagse. Inclusief (vega) lunches.

KORTING: € 100,- bij boeking van alle 4 masterclasses.

Informatie: 06 46266575

Resultaat

Persoonlijke en professionele groei gaan hand in hand.

Reflectie, bewustwording, verdieping, collectief leren, professionele uitwisseling en feedback.

Nieuwe inzichten, theorie en vaardigheden.

Voor wie?

Voor coaches en andere professionele begeleiders die niet alleen hun hoofd, maar juist hun hart, lichaam, emoties en bezieling willen inzetten om zichzelf en anderen te laten groeien.

15 mei 2024

Systemisch werk voor Coaches.

26 juni en 1 juli 2024

Traumawerk binnen Coaching

11 en 18 september 2024

Chakra Psychologie voor Coaches.

12 november 2024

Retreat yourself, coaches!

Systemisch werk binnen coaching

In deze Masterclass leer je als coach of begeleider de basis principes van systemisch werk en familie opstellingen aan de hand van het ontwikkelpad van onze chakra’s (je energetische geheugenstelsel).

Je kunt het volgen voor je persoonlijke ontwikkeling en/of voor je praktijk. Er is tevens ruimte voor vier deelnemers om persoonlijke of professionele vraagstukken in te brengen.

De focus ligt op het ervaren van de dynamieken binnen systemen (1 op 1, gezin of team), de (onbewuste) onderstroom, en hun invloed op coach en cliënt. Je krijgt inzicht in de verborgen krachten die (masker)gedrag en patronen beïnvloeden en je leert deze inzichten te integreren in jouw coachingpraktijk en persoonlijke ontwikkeling.

Of je nu een ervaren coach bent op zoek naar verdieping of een starter, deze Masterclass belooft een boeiende reis van zelfontdekking en professionele groei door systemisch werk. Senior trainer/coach Anita Tamming, met meer dan 15 jaar ervaring in systemisch werk (opgeleid bij oa Phoenix opleidingen) zal jou met passie, diepgang en humor begeleiden in deze waardevolle masterclass. Heb je vragen stuur een mail naar anita@labvoorleiders.nl.

 

Trauma binnen Coaching (2 daagse)

Achter iedere coachvraag zit een persoonlijk verhaal. In ieder persoonlijk verhaal zitten trauma’s verborgen. Dat is de reden waarom wij vinden dat je als coach of begeleider kennis moet hebben over trauma. Wat is een trauma? Hoe neem je dit waar bij je client op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau? En hoe kan je iemand hierin begeleiden?

Jacqueline en Anita nemen je mee in de nieuwetijdse benaderingen van traumaheling zoals TRE (Trauma Releasing Exercises), IoPT (Identiteit-georiënteerde Psychotraumatheorie) van Franz Ruppert, energetische traumahealing op chakraniveau volgens de principes van Anodea Judith en de Polyvagaal Theorie van dr. Stephen Porges.

De eerste gedachten die we hebben bij trauma is vaak een shock trauma oftewel een overweldige gebeurtenis zoals een ongeluk, verkrachting of een bombardement. We zijn ons vaak niet bewust dat we vanuit onze jeugd, studie, werk of familiesystemen microtrauma’s opgelopen hebben. Dit zijn langdurige ‘boodschappen’, opmerkingen, overtuigingen die je onbewust hebben beïnvloed en niet helpende programmeringen zijn ontstaan.

Deze masterclass biedt je een unieke gelegenheid om je verder te verdiepen in de wereld van traumawerk op meerdere dimensies. Hierbij gaan we diepgaand in op het begrijpen en aanpakken van trauma’s binnen de coachingscontext en verkennen we de fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten van het helingsproces. Niet alleen leer je hoe je deze benaderingen integreert in jouw coachingpraktijk, maar ook hoe je een veilige en ondersteunende omgeving creëert die rekening houdt met de complete menselijke ervaring.

Onze ervaren trainer/coach, Anita Tamming is niet alleen een gecertificeerde TRE-provider door Dr. David Bercelli, maar heeft ook een jarenlange ervaring in coaching met diverse opleidingen in coaching, systemisch werk, psycho-trauma therapy & healing. Anita deelt haar expertise en begeleidt je in de effectieve toepassing van TRE, IoPT en energetische traumahealing op al deze niveaus.

Senior coach Jacqueline Nikken is een gecertificeerde systeemcoach in De Schilden van je Innerlijke Familie. Ze is gespecialiseerd in het begeleiden van trauma’s en het werken met de door haar ontwikkelde Door-methode© op het gebied van trauma’s, angsten, geblokkeerde emoties, kindconclusies en belemmerende overtuigingen. Jacqueline deelt haar expertise op het gebied van het begeleiden van jeugd- en intergenerationele trauma’s en begeleid je in het op een praktische en effectieve manier toepassen van de Door-methode© in jouw coaching praktijk.

Ontdek hoe je als coach of professionele begeleider nog meer impact kunt hebben in het faciliteren van het holistische helingsproces voor anderen. Meer informatie of vragen? anita@labvoorleiders.nl

Chakra Psychologie voor Coaches (2 daagse)

De tweedaagse Masterclass Chakra Psychologie, onder leiding van chakraspecialist Anita Tamming, neemt je mee op een diepgaande verkenning van de chakra’s (onze energetische bewustzijnscentra) en hun impact op zowel jou als coach als op je cliënten. Je leert op een zeer praktische, aardse en concrete manier wat chakra’s zijn, wat symptomen en klachten(fysiek en sociaal/emotioneel) zijn bij een onbalans, welke thema’s gerelateerd zijn aan iedere chakra, hun overlevingsmechanismen (maskergedrag) en patronen die specifiek verbonden zijn aan elk chakra. Eerst heb je deze multidimensionale diagnose eigen te maken en dan leer je ook nog eens welke interventies en oefeningen helpend naar balans en welzijn.

Anita Tamming, een expert in Chakra Psychologie, gaat dieper in op het leren waarnemen en luisteren naar het lichaam op een veelzijdige, multidimensionale manier. Ontwikkel een dieper begrip van het lichaam-geest-systeem en leer cliënten effectief te begeleiden naar welzijn. De focus ligt niet alleen op het herkennen van symptomen, maar ook op het begrijpen van onderliggende overlevingsmechanismen en het coachen van cliënten naar evenwicht.

Kortom door de lichaamsgerichte benadering van deze Masterclass wordt de link tussen chakra’s en symptomen tastbaar en toepasbaar. Je leert hoe je deze kennis kunt integreren in je coachingpraktijk, waardoor je in staat bent om op een holistische wijze naar de behoeften van je cliënten te kijken en hen te ondersteunen op hun reis naar innerlijke balans.

Deze praktische benadering is ideaal voor coaches die hun kennis willen verdiepen en hun coaching willen verbeteren. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de diepte van chakra psychologie, waar lichaamsbewustzijn en coaching samenkomen voor een holistische benadering van welzijn! Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail naar anita@labvoorleiders.nl

Restreat yourself, coaches!

Voel je welkom bij onze nieuwe en exclusieve dagretraite, speciaal ontworpen voor coaches die begrijpen dat zijzelf de belangrijkste tool zijn in het leerproces van hun cliënten. In de hectiek van het coachen met heel je hebben en houden, kan het soms uitdagend zijn zelf in balans te blijven. Daarom nodigen we je uit voor een dag van rust, bewustwording en het herladen van jouw energie. Tijdens deze retraite staat het zijn in het hier en nu, het bewust waarnemen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau centraal Dit zijn jouw informatiebronnen waarmee je de meest impactvolle interventies kunt doen. Het is van essentieel belang om als professional regelmatig de tijd te nemen om op te laden en in verbinding te komen met je eigen Multi Dimensionaal Systeem. Door deel te nemen aan deze retraite geef je jezelf de kans bewust te worden van wat er in jou leeft, zodat je dit inzicht kunt gebruiken je cliënten als professional optimaal in beweging te zetten richting inzicht, balans en innerlijke kracht. Samen zullen we verschillende prachtige oefeningen verkennen, waaronder meditatie, stress relief, restorative yoga, en meer.

Circulair Leren; leren en ontwikkelen door te doen en steeds dichter bij de kern te komen.

Inclusief GRATIS boek:

De leider ben je zelf

Anita Tamming ontwikkelde vanuit studies en haar eigen praktijk als coach en trainer het ‘Multidimensionaal Systeem’ en schrijft hierover in dit boek op een persoonlijke en inspirerende wijze.
Dit boek is zowel voor leidinggevenden als voor iedereen die openstaat voor het vergroten van persoonlijk bewustzijn. Waar en aan wie je leidinggeeft, doe het in verbinding met jezelf en de ander, met kracht en kwetsbaarheid.

Met duidelijke voorbeelden en oefeningen geeft Anita op een persoonlijke en inspirerende wijze de lezer inzicht in het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap door middel van bestaande en nieuwe methoden.

Een boek dat de leider in jou wakker maakt en steeds verder ontwikkelt. Voor iedereen die niet alleen zijn hoofd, maar ook het lichaam, hart en emoties wil inzetten om een rijker en completer leven te leiden.

Contact

LAB voor Leiders
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

06-46266575
info@labvoorleiders.nl

Lab voor Leiders 2019 copyright. Made by www.eijstencommunicatie.nl