Wie zijn we

LAB voor Leiders is een netwerkorganisatie waaruit diverse samenwerkingsverbanden met freelance coaches, trainers en met bedrijven zijn ontstaan.

Oprichter LAB voor Leiders, systemisch coach en leiderschapstrainer:

Anita Tamming

“Wie anderen wil leiden, moet eerst zijn eigen meester worden” P. Massinger

Ik wil graag een positieve bijdrage leveren aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen individueel, teams of organisaties. Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal invloed hebben op ons geluk, gezondheid en welzijn: de leider ben je zelf. We hebben allemaal unieke talenten en capaciteiten en het is zeer de moeite waard deze te ontdekken en tot bloei te laten komen.

Ik faciliteer een ieder die openstaat voor het vergroten van het bewustzijn. Voor vrouwen en mannen die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun persoonlijke ontwikkeling op alle vlakken, niet alleen mentaal, maar ook fysiek, emotioneel en spiritueel. Mensen die bereid zijn te luisteren naar hun innerlijke stem en te ontdekken wat hun missie is. Die het lef hebben om vanuit kracht en kwetsbaarheid zichzelf te laten zien. De (onbewuste) blokkades, oude wonden, maskers (afweermechnismen) en ingesloten patronen willen trotseren.

Werken vanuit hoofd, hart, gevoel en intuïtie vormt de basis voor een verbinding met je zelf en met de ander. Kijkend naar het systeem en inzicht in de systemische principes. Met een duurzame systemische blik op circulaire oplossingen.  Degene die dit wilt begrijpen, beheersen en toepassen, zal zijn of haar eigen meester worden !

Systemisch coach en leiderschapstrainer:

Brigit Jans

We Don’t See Things As They Are, We See Them As We Are

MIJN MISSIE IS SIMPEL

Ik heb een passie voor het stimuleren van persoonlijk en professioneel leiderschap. Dat gaat niet zonder leren over jezelf.

Ik help je te verhelderen wat je ambitie is, je verlangen.
En je vervolgens bewust te worden van de denk- en gedragspatronen, die verlangens saboteren. Te ontdekken wat je blinde vlekken zijn, je angsten, je twijfels.

Te ervaren hoe je door een andere bril, met een positieve mindset naar de wereld kunt kijken. Dat maakt alles anders. Wat eerst onmogelijk leek, blijkt toch haalbaar. Het opent deuren en maakt de weg vrij voor een leven vanuit verlangen en vertrouwen in plaats vanuit angst. Met meer zelfkennis en meer zelfvertrouwen.

Persoonlijk Leiderschap gaat over durven gaan staan voor wie je bent. Alles erop en eraan. Het mooie en het lelijke, het sterke en het zwakke, het lichte en het zware. Daar de volle verantwoordelijkheid voor nemen.

We zijn allemaal die glorious mess. Het gaat erom dat te omarmen en dan te kiezen voor wat werkt, wat bijdraagt aan jouw missie, aan jouw levensgeluk.

Ik inspireer je het maximale eruit te halen. Begeleid je op je ontdekkingsreis naar jezelf. En je inzichten om te zetten in actie. Voor jezelf. Voor je mensen, je team, je organisatie.

Coach en trainer:

Robin van Soolingen

Kickbokser, karatekampioen, jeugdhulpverlener, trainer. Robin weet als geen ander hoe het boksen een uiting is van wat er zich van binnen afspeelt. Ooit begon hij met vechtsport om zich als klein jongetje staande te houden op het schoolplein. Dit leidde uiteindelijk tot een succesvolle carrière in de topsport met als bekroning het wereldkampioenschap karate. Zijn persoonlijk reis veranderde van ‘winnen of verliezen’ naar ‘hoe verbind ik mij met anderen’. Van vechtsporter naar begeleider van persoonlijke ontwikkeling van kinderen en volwassenen.

Met de bokshandschoenen aan laat Robin je ervaren wie je bent en waar je kracht en mogelijkheden liggen. In een spannend en toch veilig klimaat, want daar zorgt hij voor. Jouw manier van boksen maakt duidelijk volgens welke patronen je voelt, denkt en handelt in je contact met anderen. Je ontdekt wat je blokkeert en hoe je die blokkades doorbreekt. Je leert je angst te overwinnen en gebruik te maken van je enorme veerkracht.

 

Assessor en partner in testen:

Pien Becht

Op een kamer van een collega assessor stond een lijstje met een kaart van Loesje …. ‘ga je mee verdwalen ik weet de weg’. Ik keek er regelmatig naar en altijd riep die tekst een glimlach én stof tot nadenken bij mij op. De serieuze en de luchtige kant. 

Als mens typeert mij dit ook. Ik vind het bijzonder om mensen te mogen helpen bij het vinden van hun weg.  Als assessor, re-integratie begeleider en als casemanager verzuim. 
Altijd met een grote dosis respect, gevoel van samen, verbinding en met ruimte voor een grote lach (die ook hand in hand mag wandelen met een traan). 

Als assessor maak ik gebruik van een drietal wetenschappelijke testen. Een  uitgebreide meting die kandidaten informatie geeft over intrinsiek aanwezige kwaliteiten, drijfveren, ontwikkelpunten en de  functierichtingen die hierbij passen. Mijn ervaring is dat het voor kandidaten een cadeau(tje) is om nog meer inzicht te krijgen in zichzelf. 
En daarmee is het vaak een belangrijke richtingwijzer voor de koers die iemand bewandelt of gaat bewandelen.

De meting wordt ook ingezet bij de start van teamcoaching. Waar ligt de kracht van de individuen van een team en het team als geheel? Hoe zijn de individuele spelers complementair aan elkaar en  waar hebben ze ‘last’ van elkaar? Wat heeft het team nodig om te groeien? Het is een greep uit de vragen die beantwoord worden en die ook voor een team een belangrijke  richtingwijzer kunnen zijn om, met behulp van coaching, verder te bouwen aan individuele en collectieve ontwikkeling.

Systemisch coach en leiderschapstrainer:

Tom van Ruiten

“There is no passion to be found playing small, in settling for a life that’s less than the one you’re capable of living.”

De voordelen van twee culturen

Ik ben geboren in Tanzania, waar ik opgroeide tussen de Afrikaanse rust, warmte en gastvrijheid. Na vier jaar kwam ik naar Nederland, waar ik kennis maakte met de typische Hollandse nuchterheid, het hoge werk- en leeftempo en de onuitputbare mogelijkheden.

Omdat ik twee landen ken, kijk ik ook multidimensionaal naar mensen, teams en organisaties. De veelzijdigheid van de twee culturen neem ik in mijn benadering mee, in een bredere kijk op ontwikkeling en verandering.

 

Dromen en ervaring

De quote van Nelson Mandela spreekt voor zich en is een leidraad in mijn leven en mijn werk: “als je hier dan toch bent, haal eruit wat erin zit. Maak er het beste van.” 

 

De leider BEN JE ZELF

Anita Tamming ontwikkelde vanuit studies en haar eigen praktijk als coach en trainer het ‘Multi Dimensionaal Systeem’ en schrijft hierover in dit boek op een persoonlijke en inspirerende wijze.
Het boek De leider ben je zelf is zowel voor leidinggevenden als voor iedereen die openstaat voor het vergroten van persoonlijk bewustzijn.

Waar en aan wie je leidinggeeft, doe het in verbinding met jezelf en de ander, met kracht en kwetsbaarheid.

Met duidelijke voorbeelden en oefeningen geeft Anita op een persoonlijke en inspirerende wijze de lezer inzicht in het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap door middel van bestaande en nieuwe methoden.

Een boek dat de leider in jou wakker maakt en steeds verder ontwikkelt. Voor iedereen die niet alleen zijn hoofd, maar ook het lichaam, hart en emoties wil inzetten om een rijker en completer leven te leiden.

Dit boek kun je nu voor slechts € 24,95 rechtstreek bestellen via info@labvoorleiders.nl.  Na ontvangst van je betaling sturen we je het exemplaar per ommegaande op!

Contact

LAB voor Leiders
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

06-46266575
info@labvoorleiders.nl

Lab voor Leiders 2019 copyright. Made by www.eijstencommunicatie.nl