Personal Coaching

Coaching gaat over het onderzoeken van jezelf. Wat kan ik leren van steeds terugkerende situaties? Welke gedrags- en gedachtenpatronen horen hierbij? Waarom houd ik dit, vaak onbewust, in stand? (H)erken ik de effecten op fysiek, emotioneel en mentaal niveau?
 Aan de hand van dergelijke vragen creëert de Personal Coach van LAB voor Leiders beweging op je Multi Dimensionaal Systeem©, dat wil zeggen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau van Zijn. Je wordt je bewust van conditioneringen die je belemmeren in vrijheid te kiezen hoe je wilt handelen. Zo ontstaat er ruimte om het bredere perspectief te zien en vanuit je ‘volledige zijn’ op passende wijze te reageren.

Vanuit interactie met je leefomgeving slijten vaak ongemerkt patronen in, zowel op fysiek (in het lichaam), emotioneel (in gevoelens) en mentaal (in het denken) niveau. De Personal Coach van LAB voor Leiders ondersteunt je bij de bewustwording hiervan (spiritueel). Hij/zij betrekt daarbij altijd de context van de organisatie en de hieraan gekoppelde organisatiedoelen. De transformatie die als gevolg van het coachingstraject plaatsvindt, heeft betrekking op alle bovengenoemde niveaus. Juist hierdoor kan de benadering vanuit het Multi Dimensionale Systeem© borg staan voor een duurzaam effect.
Het uiteindelijke resultaat is dat je in staat bent je talenten en het enorme potentieel dat je hebt, volledig te benutten. Vanuit het huidige moment weet je precies datgene te doen, wat je omgeving en de situatie in de organisatie van je vraagt.

Ben je geïnteresseerd in Personal Coaching?
Neem dan contact met ons op via de button.

Je wordt je bewust van conditioneringen die je belemmeren in vrijheid te kiezen hoe je wilt handelen. Zo ontstaat er ruimte om het bredere perspectief te zien en vanuit je ‘volledige zijn’ op passende wijze te reageren.

 

Praktische informatie 

Datum: in overleg

Tijd: in overleg

Locatie: Kleverlaan 9, Haarlem
www.huisterkleefhaarlem.nl

Begeleiders:
Anita Tamming

 

One day, high impact, life changing…

Contact

LAB voor Leiders
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

06-46266575
info@labvoorleiders.nl

Lab voor Leiders 2019 copyright. Made by www.eijstencommunicatie.nl