Teamcoaching

 

Een team is een samenwerking tussen mensen. Het is een systeem dat elkaar en het resultaat beïnvloedt door de verbale en non-verbale interacties van de teamleden. Soms beschikken teamleden wél over vaardigheden samen te werken maar stagneert toch de ontwikkeling binnen het team. In zo’n geval richten we ons als teamcoach op onderliggende patronen, opvattingen en ‘schaduwkanten’ binnen het team. De ‘onderstroom’ halen we boven. We onderzoeken de interacties tussen de teamleden en doen effectieve interventies op de dynamiek binnen het teamsysteem. Zo wordt de ontwikkeling van het team versterkt en verdiept. Indien er conflicten binnen het team spelen zal de teamcoach dit proces professioneel begeleiden zodat de conflictpartners tot een nieuwe samenwerkingsvorm en afspraken komen..

Het doel is om iedereen binnen het team tot z’n recht te laten komen, plek te geven en de samenwerking te optimaliseren. Hierbij wordt de eigen verantwoordelijkheid van de teamleden gestimuleerd.

We betrekken het gewenste resultaat van de organisatie bij het traject zodat de doelstelling van de organisatie en/of afdeling positief wordt beïnvloed.
 Na afloop van het coachingstraject weten de teamleden hoe middels effectieve interactie en optimale samenwerking, gezamenlijke doelstellingen worden bereikt.

Ben je geïnteresseerd in Teamcoaching?
Neem dan contact met ons op.

 

Teamcoaching richt zich op de samenwerking tussen mensen. Een samenwerking is een systeem waarbinnen mensen elkaar en het resultaat beïnvloeden door de verbale en non-verbale interacties en de energie van de teamleden.

 

Praktische informatie 

Datum: in overleg

Tijd: in overleg

Locatie: Kleverlaan 9, Haarlem
www.huisterkleefhaarlem.nl

Begeleiders:
Anita Tamming

 

One day, high impact, life changing…

Contact

LAB voor Leiders
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

06-46266575
info@labvoorleiders.nl

Lab voor Leiders 2019 copyright. Made by www.eijstencommunicatie.nl