Werkwijze

Persoonlijke en professionele groei gaan daarbij hand in hand.

Binnen LAB voor Leiders gaan we uit van circulair leren; leren en ontwikkelen door te doen, te ervaren en steeds dichter bij de kern te komen. Dat wat is geleerd vormt vervolgens de natuurlijke basis voor een volgende stap in de ontwikkeling. Kenmerkend voor de werkwijze van de trainers en coaches van LAB voor Leiders is dat het interactieve ervaringsleren en het werken met gedrag in het hier-en-nu voorop staat. Met de jarenlange ervaring in coaching en training zullen we de vrijheid nemen te interveniëren op het moment dat zich een leermoment aandient waardoor dit optimaal aansluit bij het persoonlijke leerproces en zo te begeleiden in het bereiken van het hoogst haalbare resultaat. We hebben een verbindende en ook zo nodig, confronterende stijl van communicatie. Zingeving en resultaatgerichtheid zijn twee belangrijke pijlers in deze effectieve interventies. We stimuleren de deelnemers daarbij zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen leerproces en de eigen ontwikkeling. 

Toegepaste methodieken:

Verschillende methodieken worden praktisch toegepast zoals: Multi Dimensionaal Systeem©, NLP, Transactionele Analyse, Systemisch Werk (familie, organisatie of thema opstellingen), U-theory, Voice Dialogue, lichaamsgericht coaching, Chakra Psychologie, Yoga en Mindfulness. Geweldloze communicatie (M. Rosenberg).

Circulair leren

Circulair Leren; leren en ontwikkelen door te doen en steeds dichter bij de kern te komen.

De leider BEN JE ZELF

Anita Tamming ontwikkelde vanuit studies en haar eigen praktijk als coach en trainer het ‘Multi Dimensionaal Systeem’ en schrijft hierover in dit boek op een persoonlijke en inspirerende wijze.
Het boek De leider ben je zelf is zowel voor leidinggevenden als voor iedereen die openstaat voor het vergroten van persoonlijk bewustzijn.

Waar en aan wie je leidinggeeft, doe het in verbinding met jezelf en de ander, met kracht en kwetsbaarheid.

Met duidelijke voorbeelden en oefeningen geeft Anita op een persoonlijke en inspirerende wijze de lezer inzicht in het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap door middel van bestaande en nieuwe methoden.

Een boek dat de leider in jou wakker maakt en steeds verder ontwikkelt. Voor iedereen die niet alleen zijn hoofd, maar ook het lichaam, hart en emoties wil inzetten om een rijker en completer leven te leiden.

Dit boek kun je nu voor slechts € 24,95 rechtstreek bestellen via info@labvoorleiders.nl.  Na ontvangst van je betaling sturen we je het exemplaar per ommegaande op!

Contact

LAB voor Leiders
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

06-46266575
info@labvoorleiders.nl

Lab voor Leiders 2019 copyright. Made by www.eijstencommunicatie.nl