Young Female Leadership Experience

Take the risk or lose the chance.

Een tweedaagse persoonlijke ontwikkelingsreis voor jonge vrouwen, tussen de 24 en 34 jaar, nét of bijna afgestudeerd, of nog niet zo lang aan het werk.

Een training over verlangens, moed en leiderschap.

Voor jonge vrouwen te inspireren. Te laten kiezen en 

Voor onderzoekende, dappere jonge vrouwen die zichzelf beter willen leren kennen, en één of meerdere stappen willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Vrouwen die zich afvragen wat ze eigenlijk willen. Of waarom ze (nog steeds) niet doen wat ze graag willen. Willen afrekenen met hun onzekerheden en vol vertrouwen naar de toekomst willen kijken. De moed hebben om onderweg naar hun doel te durven verdwalen, struikelen en te vallen. En de veerkracht om weer op te staan.

Met een groeiend vertrouwen in hun eigen leiderschap.

Met meer zelfliefde en minder zelfkritiek.

Meer vertrouwen en minder angst.

Meer plezier en minder zorgen.

Onze missie is om deze Young Female Leaders op weg te helpen. Naar een gezond evenwicht (dus geen perfecte balans:) tussen kracht en kwetsbaarheid. Tussen zakelijk en menselijk. Tussen intuitie en logica. Tussen diepgang en luchtigheid. Met zelfvertrouwen en moed om de bumpy road die het leven soms kan zijn het hoofd te bieden.

Inhoud: Yoga, zingeving, inzichten, opstellingen, stilte wandeling, soul, sharing circles, bodywork, coaching, fun. 

Datum: 4 en 5 oktober

Tijd: 9:30 –  17:30 uur

Begeleiders:
Anita Tamming en Brigit Jans

Investering:  € 575,- excl. 21% BTW. Dit is inclusief arrangement, lunches, lesmateriaal, boek en exclusief eventuele diners en eventueel extra coaching.

Aanmelden: Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Naar aanleiding van de inschrijving nemen wij contact met je op voor een telefonische intake.

Locatie: Huis ter Kleef Haarlem. De Kennemer duinen en strand.

 

Voor wie

 • Als je niet weet wat je volgende stap in studie of werk is.
 • Als je twijfelt over wat je kunt en wat je wilt
 • Als je even stil wilt staan om de balans van je leven op te maken
 • Als je af wilt van die saboterende stemmetjes in je hoofd die je onzeker maken
 • Als je van ‘goed naar beter naar best’ wilt
 • Als je meer zicht wilt krijgen op je talenten en ambities
 • Als je bewuster keuzes wilt maken in het leven
 • Als je meer vertrouwen in jezelf wilt krijgen
 • Als je behoefte hebt aan ‘sisterhood’, met gelijkgestemden je opties voor de toekomst wil onderzoeken.

De Young Female Leadership Experience is ontwikkeld in de serie leiderschapsreizen voor vrouwen, na het succes van de Female Leadership Journey (Azie) en de Female Leadership Experience (Europa). Door deel te nemen aan een van deze trainingen doneer je aan Microkrediet voor Moeders.

 

Resultaat

 • Meer zelfkennis en zelfvertrouwen
 • Creeren van gezonde werk-prive balans
 • Kansen zien en durven benutten
 • Positiever zelfbeeld: herkennen waar kracht zit en waar beperkingen liggen
 • Omgaan met beperkende gedachten en deze ombuigen naar mogelijkheden
 • Helderheid over keuzes in loopbaan en leven

LAB

Je voelt je vrij om vanuit je eigen-wijsheid te experimenteren, te onderzoeken en te ontwikkelen. Dit geeft je de vitaliteit en de flexibiliteit om iedere situatie open aan te gaan.

 

 

Onderdeel van het LAB voor Leiders

Deze Persoonlijk Leiderschapstraining is onderdeel van het LAB voor Leiders. LAB staat voor Leiderschap, Authenticiteit en Bewustzijn. De drie waarden die de basis vormen voor de leergang. De inhoud is gebaseerd op het boek van Anita Tamming ‘De leider ben je ZELF’.

Het laboratorium

LAB is natuurlijk ook het laboratorium; dè plek om te onderzoeken, te experimenteren en te ontwikkelen.

Multi Dimensionaal Systeem

De training is gebaseerd op het Multi Dimensionaal Systeem, een integraal systeem van de fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveaus van zijn die elkaar continu beïnvloeden.

Praktisch en praktijkgericht

De training is praktisch en praktijkgericht. Door middel van oefeningen, cases, dialoog en reflectie ervaren de deelnemers wat voor hen werkt.

Diepgaand en lifechanging

Het is diepgaand en kan lifechanging zijn. Door middel van vernieuwende methodes, oeroude wijsheden en onorthodokse oefeningen werken we op identiteitsniveau.

Zelf leiderschap nemen

Van deelnemers wordt verwacht dat ze eigenaarschpa nemen over hun eigen ontwikkeling. 

Inclusief GRATIS boek:

De leider ben je zelf

Anita Tamming ontwikkelde vanuit studies en haar eigen praktijk als coach en trainer het ‘Multidimensionaal Systeem’ en schrijft hierover in dit boek op een persoonlijke en inspirerende wijze.
Dit boek is zowel voor leidinggevenden als voor iedereen die openstaat voor het vergroten van persoonlijk bewustzijn. Waar en aan wie je leidinggeeft, doe het in verbinding met jezelf en de ander, met kracht en kwetsbaarheid.

Met duidelijke voorbeelden en oefeningen geeft Anita op een persoonlijke en inspirerende wijze de lezer inzicht in het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap door middel van bestaande en nieuwe methoden.

Een boek dat de leider in jou wakker maakt en steeds verder ontwikkelt. Voor iedereen die niet alleen zijn hoofd, maar ook het lichaam, hart en emoties wil inzetten om een rijker en completer leven te leiden.

Contact

LAB voor Leiders
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

06-46266575
info@labvoorleiders.nl

Lab voor Leiders 2019 copyright. Made by www.eijstencommunicatie.nl