Young Female Leadership Experience

Ben jij net afgestudeerd of nog niet zo lang aan het werk, ben je (ongeveer) tussen de 24 en 34 jaar en wil je eens stilstaan bij waar je nu staat, waar je misschien tegenaan loopt, wat je ambities zijn of hoe je een betere balans in je leven krijgt? Dan is deze tweedaagse inspiratiesessie en training iets voor jou. Tijdens deze training krijg je handvatten aangereikt om één of meerdere stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

Een training over verlangens, moed en leiderschap.

Deze tweedaagse is speciaal ontwikkeld voor jonge vrouwen die zich afvragen wat ze eigenlijk willen. Of waarom ze (nog steeds) niet doen wat ze graag willen. Vrouwen die willen afrekenen met hun onzekerheden om vol vertrouwen naar de toekomst te kunnen kijken. De moed hebben om onderweg naar hun doel te durven verdwalen, struikelen en te vallen. En de veerkracht hebben om weer op te staan, met een groeiend vertrouwen in hun eigen leiderschap, met meer zelfliefde en minder zelfkritiek, met meer vertrouwen en minder angst en tot slot ook met meer plezier en minder zorgen.

Onze missie is om deze Young Female Leaders verder op weg te helpen. Naar een gezond evenwicht (dus geen perfecte balans:) tussen kracht en kwetsbaarheid. Tussen zakelijk en menselijk. Tussen intuïtie en logica. Tussen diepgang en luchtigheid. Met zelfvertrouwen en moed.

Na deze tweedaagse voel je je vrijer om vanuit je eigen-wijsheid te experimenteren, te onderzoeken en te ontwikkelen. Dit geeft je vitaliteit en flexibiliteit om uiteenlopende situaties die zich in je leven aandienen open aan te gaan.

Inhoud: Yoga, zingeving, inzichten, opstellingen, stilte wandeling, soul, sharing circles, bodywork, coaching, fun.

Tijdens deze tweedaagse ben je met gelijkgestemden die in dezelfde levensfase zitten. Deze ‘sisterhood’ kan heel krachtig zijn als je de behoefte hebt om gezamenlijk je opties voor de toekomst te onderzoeken.

Kennismaking en introductie:         intake online (op aanvraag) 

Data training: nader te bepalen in 2022

Tijd: 9:30 –  17:30 uur

Begeleiders: Anita Tamming en Brigit Jans

Investering:  € 575,- excl. 21% BTW. Dit is inclusief koffie, thee en  lunches, lesmateriaal, boek en exclusief eventuele diners.

Aanmelden: Aanmelden kan via het inschrijfformulier of anita@labvoorleiders.nl

Naar aanleiding van de inschrijving nemen wij contact met je op voor een telefonische intake.

Locatie: Huis ter Kleef Haarlem. De Kennemer Duinen en Bloemendaal strand.

 

Voor wie

  • Als je nadenkt over je volgende stap in studie of werk en daar niet uitkomt
  • Als je twijfelt over wat je kunt en wat je wilt
  • Als je even stil wilt staan om de balans van je leven op te maken
  • Als je af wilt van die saboterende stemmetjes in je hoofd die je onzeker maken
  • Als je meer zicht wilt krijgen op je talenten en ambities
  • Als je bewuster keuzes wilt maken in het leven

De Young Female Leadership Experience is ontwikkeld in de serie leiderschapsreizen voor vrouwen, na het succes van de Female Leadership Journey (Azie) en de Female Leadership Experience (Europa). Door deel te nemen aan een van deze trainingen doneer je aan Microkrediet voor Moeders.

 

Onderdeel van het LAB voor Leiders

Deze Persoonlijk Leiderschapstraining is onderdeel van het LAB voor Leiders. LAB staat voor Leiderschap, Authenticiteit en Bewustzijn. De drie waarden die de basis vormen voor de leergang. 

Het laboratorium

LAB is een leeromgeving als in een laboratorium; dè plek om te onderzoeken, te experimenteren en te ontwikkelen.

Multi Dimensionaal Systeem

De training is gebaseerd op het Multi Dimensionaal Systeem, een integraal systeem van de fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveaus van zijn die elkaar continu beïnvloeden. Lees ook De leider ben je ZELF van Anita Tamming

Praktisch en praktijkgericht

De training is praktisch en praktijkgericht. Door middel van oefeningen, cases, dialoog en reflectie ervaren de deelnemers wat voor hen werkt.

Diepgaand en lifechanging

Het is diepgaand en kan life changing zijn. Door middel van vernieuwende methodes, oeroude wijsheden en onorthodokse oefeningen werken we op identiteitsniveau.

Zelf leiderschap nemen

Wij geloven in het zelflerend vermogen van onze deelnemers. Van deelnemers wordt verwacht dat ze eigenaarschap nemen over hun eigen ontwikkeling.

Inclusief GRATIS boek:

De leider ben je zelf

Anita Tamming ontwikkelde vanuit studies en haar eigen praktijk als coach en trainer het ‘Multidimensionaal Systeem’ en schrijft hierover in dit boek op een persoonlijke en inspirerende wijze.
Dit boek is zowel voor leidinggevenden als voor iedereen die openstaat voor het vergroten van persoonlijk bewustzijn. Waar en aan wie je leidinggeeft, doe het in verbinding met jezelf en de ander, met kracht en kwetsbaarheid.

Met duidelijke voorbeelden en oefeningen geeft Anita op een persoonlijke en inspirerende wijze de lezer inzicht in het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap door middel van bestaande en nieuwe methoden.

Een boek dat de leider in jou wakker maakt en steeds verder ontwikkelt. Voor iedereen die niet alleen zijn hoofd, maar ook het lichaam, hart en emoties wil inzetten om een rijker en completer leven te leiden.

Contact

LAB voor Leiders
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

06-46266575
info@labvoorleiders.nl

Lab voor Leiders 2019 copyright. Made by www.eijstencommunicatie.nl